ΓΑΜΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

 

Ποιός λέει ότι οι γάμοι των χειμώνα δεν είναι όμορφοι; Ποιός πιστέυει ότι όλοι οι γάμοι πρέπει να γίνονται καλοκαίρι; Η Νικολέτα και ο Βαγγέλης επέλεξαν τον Δεκέμβριο και τις γιορτές των εορτών για να παντρευτούν και εμείς με την σειρά μας έπρεπε να αποτυπώσουμε τις όλες τις στιγμές της ημέρας και όχι μόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Η επιλογή της εκκλησίας μοναδική. Η Αγία Μαρίνα της Εκάλης είναι όπως πάντα μια απο τις κορυφαίες εκκλησίες για γάμο ή βάπτιση. Είναι υπέροχα και ομοιόμορφα φωτισμένη χωρις σκοτεινά σημεία βοηθόντας έτσι την κάλυψη. Τέλος οι εικόνες που πέρνουμε είναι καθαρές αφου τα μικρόφωνα που χρησιμοποιούνται απο τους ιερείς είναι ασύρματα και δεν δεσπόζουν σε κάθε φωτογραφία (όλα παίζουν τον ρόλο τους)!
Η next-day φωτογράφηση έγινε χωρίς καμία πίεση χρόνου αν και είχε λίγο κρύο σε αντίθεση με το καλοκαίρι όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος καθώς ολα τα μέρη είναι γεμάτα κόσμο και κάποιες φορές η ζέστη μπορεί να γίνει αφόρρητη για το ζευγάρι.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

OUR LATEST POSTS

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ VARIBOBI CLUB

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ VARIBOBI CLUB

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ VARIBOBI CLUB   Μαρία & Αντώνης ένα από τα πιο ευτυχισμένα και χαρούμενα ζευγάρια που έχουμε γνωρίσει. Τα παιδιά είχαν αποβάλλει το άγχος και ευχαριστήθηκαν πραγματικά όλη την ημέρα του γάμου τους, πράγμα που φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες...

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ   …Χρύσα & Μιχάλης. Ο φοβερός συνδυασμός της ομορφότερης πρωτεύουσας που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα με δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι πραγματικά για πάντα μαζί και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνουν οι λέξεις δυσκολίες και εμπόδια, έβαλαν τις βάσεις...