Πώς να επιλέξω Φωτογράφο Γάμου

YOUR

QUESTIONS

• ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ;

Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα και την Σύρο! Εξυπηρετούμε όμως όλη την Ελλάδα. Είναι χαρά μας να ερχόμαστε εκεί που μας θέλουν!

• ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;

Ναι! Εμείς καλύπτουμε όλους τους γάμους και τις βαπτίσεις που κλείνουμε. Το εννοούμε όταν γράφουμε ότι κάθε γάμος ή κάθε βάπτιση είναι ξεχωριστή. Εγώ και η Μαρία έρθουμε  για να ζήσουμε μαζί σας  τη μεγάλη μέρα σας!

• ΠΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ;

Προσωπικά έχω φωτογραφήσει παραπάνω από 150 γάμους και βαπτίσεις! Άρχισα μόνος μου και από το 2011 που παντρευτήκαμε γίναμε ομάδα με την γυναίκα μου την Μαρία και πηγαίνουμε παντού μαζί! Εάν μας επιλέξετε μόνο για φωτογραφία η Μαρία θα έρθει ως βοηθός μου, εάν μας επιλέξετε και για κινηματογράφηση εγώ θα επιμεληθώ την φωτογραφία και η Μαρία το video με τους βοηθούς μας δίπλα όποτε χρειάζονται!

• ΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ;

Πιστεύω ακράδαντα ότι στην φωτογραφία γάμου δεν υπάρχουν συγκεκριμένα “στυλ”. Τα “στυλ” στην φωτογραφία γάμου έρχονται και μετά από λίγο περνούν σαν τη μόδα, οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες  όμως είναι αυτές που μένουν για πάντα! Υπήρξα καλλιτεχνικός φωτογράφος πολύ πριν ασχοληθώ με την φωτογραφία γάμου και πάντα θα παραμείνω. Τέλος πιστεύω ότι ο ένας πραγματικός φωτογράφος γάμου πρέπει  να μπορεί υποστηρίξει το οποιοδήποτε “στυλ”. Χαίρομαι πραγματικά όταν κάποια ζευγάρια ,μου ζητούν στον γάμο τους εκτός από τις ψηφιακές φωτογραφίες να τραβήξω και ένα δυο ασπρόμαυρα φιλμ!  

• ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ Η ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ;

Έχουμε φωτογραφήσει σε πάρα πολλά κτήματα και εκκλησίες. Τώρα, εάν τύχει να μην έχουμε πάει εκεί που έχετε επιλέξει, θα κάνουμε την έρευνα μας για το μέρος, θα το επισκεφτούμε πριν τον γάμο σας και εάν μπορούμε την ίδια ακριβώς ώρα που θα γίνει το μυστήριο ώστε να το γνωρίσουμε! Μας αρέσει με την Μαρία να περπατάμε στον εκάστοτε χώρο την προηγούμενη μέρα του μυστηρίου!    

Πώς να επιλέξω Φωτογράφο Γάμου
• ΜΠΟΡουμε ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ;

Βεβαίως και μπορείτε! Θα είναι χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας ολοκληρωμένες καλύψεις πρόσφατων γάμων που έχουμε συμμετέχει! Αυτό εκτός των άλλων θα μας βοηθήσει να σας γνωρίσουμε καλύτερα αλλά και να καταλάβουμε πως ακριβώς επιθυμείτε την κάλυψη του δικού σας γάμου!

• ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΓΑΜΟΥ Η ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ;

Βεβαίως. Αυτό είναι το νόημα της ημέρας του γάμου σας γενικότερα. Αξίζετε, και πρέπει αυτήν την ημέρα να έχετε ότι ακριβώς επιθυμείτε ώστε να την γιορτάσετε  όπως την ονειρεύεστε!

• ΠΟΣΟν ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Οι φωτογραφίες σας θα είναι έτοιμές, πλήρως επεξεργασμένες 50 με 60 ημέρες μετά τον γάμο σας. “Γιατί τόσο πολύ;” με ρωτούν επίσης κάποιοι. Γιατί εγώ επεξεργάζομαι προσωπικά όλες τις φωτογραφίες μου και δεν τις δίνω σε κάποιον άλλο να τις επεξεργαστεί. Σας προσφέρουμε όμως την δυνατότητα να τις παραλάβετε 15 μέρες μετά τον γάμο εφόσον το επιθυμείτε αλλά με κάποιο κόστος.

• ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΑΣ;

Αυτή είναι πραγματικά μια ερώτηση στην οποία χαίρομαι να απαντάω! Εσείς θα αποφασίσετε ποιος θα διαλέξει! Εμένα θα είναι χαρά μου ή να τις επιλέξετε όλες εσείς ή να ζητήσετε την βοήθεια μου ή να μου πείτε να τις διαλέξω εγώ όλες γι εσάς. Πιστεύω όμως ότι τα καλύτερα  άλμπουμ γίνονται με φωτογραφίες που έχουν επιλεγεί και από τους δυο μας!

• ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ BACKUP ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ;

Ναι. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος και κινηματογραφιστής οφείλει να έχει μαζί του ρεζέρβες για όλο του τον εξοπλισμό. Ο Γάμος σας δεν είναι φωτογράφιση περιοδικού που μπορεί να ακυρωθεί η να μετατεθεί σε επόμενη ημερομηνία γιατί ένας φακός ή μια φωτογραφική μηχανή ή ένα φλάς χάλασε.   

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

OUR LATEST POSTS

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ VARIBOBI CLUB

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ VARIBOBI CLUB

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ VARIBOBI CLUB   Μαρία & Αντώνης ένα από τα πιο ευτυχισμένα και χαρούμενα ζευγάρια που έχουμε γνωρίσει. Τα παιδιά είχαν αποβάλλει το άγχος και ευχαριστήθηκαν πραγματικά όλη την ημέρα του γάμου τους, πράγμα που φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες...

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ   …Χρύσα & Μιχάλης. Ο φοβερός συνδυασμός της ομορφότερης πρωτεύουσας που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα με δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι πραγματικά για πάντα μαζί και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνουν οι λέξεις δυσκολίες και εμπόδια, έβαλαν τις βάσεις...